Details

De vakgroep Interne Geneeskunde is per 1 oktober 2022 op zoek naar een

 

CHEF DE CLINIQUE INTERNIST-ENDOCRINOLOOG

(0,6-0,8 fte/3-4 dgn p.w.)

 

De SEH van het Alrijne ziekenhuis ontvangt jaarlijks ruim 30.000 patiënten voor alle specialismen. Vanaf 2017 is de SEH integraal onderdeel van de nieuwe spoedpost met de HAP(samenwerkende huisartsendiensten Rijnland). In verband met de implementatie van het kwaliteitskader Spoedzorg wordt de vakgroep Interne Geneeskunde verantwoordelijk voor de regie op de SEH en dient op korte termijn te worden uitgebreid met een aantal chefs de clinique. De chef de clinique internist-endocrinoloog zal behalve op de SEH ook werkzaam zijn op de polikliniek en kliniek en kan zich zo binnen de differentiatie endocrinologie verder ontwikkelen.

De endocrinologie in het Alrijne ziekenhuis wordt ondersteund door een vooruitstrevende afdeling nucleaire geneeskunde. Er is een regionaal samenwerkingsverband t.a.v (bij)schildklier aandoeningen en hypofysepathologie, en met de eerste lijn in de osteoporosezorg. In de diabetespolikliniek werken 4 diabetes verpleegkundigen en een verpleegkundig specialist en worden regelmatig nascholingen voor de eerste lijn gegeven.

Vakgroepinformatie

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 17 internisten, waarvan 3 internist-endocrinologen. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Interne Geneeskunde en is actief in de opleiding van AIOS, co-assistenten en verpleegkundigen.

Wij zoeken

Binnen het Alrijne ziekenhuis bouwen wij aan een werkomgeving waarin je je verder kunt op ontwikkelen op je vakgebied én mee kunt helpen aan onze ambitie: oprechte aandacht voor de zorg en de beste zorg op de beste plek in de regio. In dat kader zoeken wij een allround collega, die collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Affiniteit met acute zorg is vereist en flexibiliteit en sociale vaardigheden zijn hierbij zeer gewenst.

Wij bieden

Een dienstverband bij het MSB Alrijne voor de duur van twee jaar, tot 1 oktober 2024. Salariëring zal geschieden op basis van de AMS.

Informatie

Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met mevrouw A.M. Schrander-van der Meer, internist-nefroloog, de heer E.V. Planken, vakgroepvoorzitter en internist-hematoloog, en de heer S.W. Kok, internist-endocrinoloog, allen bereikbaar via tel.nr. 071-5828282.

Sollicitatie

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 5 september 2022 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl


CHEF DE CLINIQUE INTERNIST-ENDOCRINOLOOG (0,6-0,8 fte/3-4 dagen per week)

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Leiden

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Leiderdorp

 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  Radiologie-8433.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 140 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer