Details

Het MSB ALRIJNE zoekt per 1 januari 2023 (bespreekbaar) een

DERMATOLOOG (0,89 FTE/8 dagdelen per week)

Afdelingsinformatie
Wegens vervanging in de vakgroep zoeken we een nieuwe collega.
De vakgroep Dermatologie bestaat uit tien ambitieuze allround dermatologen, een Anios en een verpleegkundig specialist. Er wordt kwalitatief hoogwaardige zorg geleverd volgens NVDV richtlijnen en overige geldende kwaliteitseisen. Tevens worden semi-artsen en co-assistenten opgeleid binnen de afdeling. De dermatologen werken op 5 locaties ; Leiderdorp, Leiden, Katwijk, Sassenheim en Alphen aan den Rijn. Onze aandachtsgebieden zijn dermato-oncologie, flebologie, psoriasis en atopisch eczeem.

Wij zoeken
Een aimabele allround dermatoloog bij voorkeur met aandachtsgebieden dermato-oncochirurgie (een aantekening voor Mohs’ micrografische chirurgie strekt tot aanbeveling) en/of flebologie, waarbij affiniteit met management of stafbrede zaken welkom zijn. Er is mogelijkheid om samen met de vakgroep te participeren in een zelfstandig behandelcentrum.

U bent integer, collegiaal met een kwaliteitsgerichte werkhouding en u beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder vindt de vakgroep het belangrijk dat u een positieve bijdrage levert aan de opleiding van semi-artsen en co-assistenten en goede contacten onderhoudt met verwijzende huisartsen en medisch specialisten. Ook als u binnenkort de opleiding afrondt, wordt u uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden
Een lidmaatschap bij het MSB Alrijne. Er is een goodwillregeling.

Informatie
Voor verdere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Andy Kusuma , vakgroepvoorzitter en dermatoloog, via akusuma@alrijne.nl of met de heer Douwe Vellinga, vice voorzitter en dermatoloog, via dvellinga@alrijne.nl. Beiden ook telefonisch bereikbaar via tel.nr. 071-5828282.

Sollicitatie
Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u tot 1 oktober 2022 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; https://msbalrijne.nl


DERMATOLOOG (0,89 fte/8 dagdelen p.w.)

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Leiden

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Leiderdorp

 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  Radiologie-8433.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 140 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer