Details

De vakgroep KNO zoekt in verband met pensionering van twee collega’s

TWEE KNO-ARTSEN (M/V)
(0,5 fte per 1-7-22 en 0,75 fte eind 2022)


Vakgroep-informatie
De vakgroep KNO wordt gevormd door acht KNO-artsen. De vakgroep heeft sinds 1991 de opleidingsbevoegdheid tot KNO-arts in affiliatie met het Leids Universitair Medisch Centrum en verzorgt dit voor twee KNO-artsen in opleiding. Tevens verzorgen wij sinds vijf jaar een differentiatie stage in de rhinologie. De vakgroep KNO participeert ook in de opleiding van co-assistenten.

Wij zoeken
Twee ambitieuze en enthousiaste, allround KNO-artsen die qua profiel en karakter goed passen bij de huidige vakgroepsleden en affiniteit hebben met het opleiden van arts-assistenten en co-assistenten. Bij uitstek hebben zij extra vaardigheden in een of meer deelgebieden van de KNO-heelkunde, of willen zich hierin verdiepen. Met name wordt hierbij gedacht aan het deelgebied slaapgeneeskunde, aangezichtschirurgie, neusbijholtechirurgie, weke delen chirurgie of een combinatie hiervan. Belangstelling en/of ervaring in (ziekenhuis) management activiteiten en een (binnenkort) afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

Wij bieden
Een lidmaatschap bij de vakgroep KNO van het MSB Alrijne, als deelgenoot in een breed georiënteerd team van KNO-artsen. Mogelijkheid tot subspecialisatie binnen de vakgroep. Participatie in medisch specialistische opleiding als lid van de opleidingsgroep. Er is een goodwillregeling.

Informatie
Voor inlichtingen over deze vacature kunt u contact opnemen met de heren T.J. van Hees (06-47842447) of M.C. Kleijwegt (06-41467521), beiden KNO arts.

Sollicitatie
Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 1 maart 2022 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie kunt u ook onze website raadplegen; https://www.msbalrijne.nl.


TWEE KNO ARTSEN (M/V) 0,5 fte per 1-7-22 en 0,75 fte eind 2022

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  Radiologie-8433.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 140 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer