Details

De vakgroep Cardiologie is per 1 maart 2022 op zoek naar een enthousiaste

CHEF DE CLINIQUE (0,8 FTE)

Afdelingsinformatie
De vakgroep Cardiologie bestaat uit dertien cardiologen waarvan een Chef de Clinique. De afdeling Cardiologie heeft 15 EHH/CCU bedden, 49 afdelingsbedden, 1 dedicated angiokamer, een combikamer met de afdeling Radiologie en een zeer uitgebreide functieafdeling met meerdere imaging-modaliteiten (TTE,TEE, Cardiale CT, - MRI, PET-rubidium). De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid tot cardioloog (B-opleiding) in affiliatie met de het LUMC en participeert in de opleiding van co-assistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistents.

Wij zoeken
Een collega die het vak Cardiologie in de volle breedte uitoefenen. U participeert met de vakgroepleden en andere Chef de Clinique in de supervisie van de EHH-, CCU- en klinische afdeling, poliklinische zorg, onderwijs van arts-assistenten en functie- en verpleegkundig personeel. Daarnaast heeft elke cardioloog zijn interessegebied waar hij/zij tijd aan kan besteden. Uw weekrooster zal inhoudelijk hetzelfde zijn als van de overige leden van de vakgroep. U zult werkzaam zijn op meerdere locaties.

Wij bieden
Een dienstverband bij het MSB Alrijne, voor de duur van zes maanden met de intentie tot verlenging. Salariëring geschiedt volgens de AMS schaal.

Wegens het vertrek van een lid van de vakgroep zal binnen afzienbare tijd een vacature worden gesteld voor cardioloog die toetreedt als lid van het MSB, met als beoogd profiel: MRI, affiniteit met management en bovenal collegialiteit. U komt te werken in een hecht en enthousiast team van twaalf bevlogen cardiologen.

Informatie
Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met de heer W. Tietge of mevrouw A. Lorheyd, beiden cardioloog, en bereikbaar via tel.nr. 071-5828282.

Sollicitatie
Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 31 januari 2022 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen;https://msbalrijne.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


CHEF DE CLINIQUE CARDIOLOGIE (0,8 FTE)

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  Radiologie-8433.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 140 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer