Details

De vakgroep Medische Microbiologie zoekt op korte termijn een

CHEF DE CLINIQUE ARTS MICROBIOLOOG M/V/(0,6 – 1,0 fte)

Vakgroepinformatie
De huidige vakgroep bestaat uit 5 artsen-microbioloog. De vakgroep kenmerkt zich door een non-hiërarchische cultuur en collegiale sfeer. Er is een prettige en collegiale samenwerking met de andere specialismen, waar de artsen-microbioloog ondersteunen in het behandelproces. De artsen-microbioloog participeren in de opleidingsprogramma’s voor arts-assistenten, co-assistenten, deskundigen infectiepreventie en huisartsen.

Wij zoeken
Een enthousiaste en ambitieuze collega met brede interesse. Tevens bent u in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden en heeft u kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Ook kandidaten die hun opleiding binnenkort afronden worden uitgenodigd te reageren.

Wij bieden
Een aanstelling in een ziekenhuis dat streeft naar maximale kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid en zich kenmerkt door een open en constructieve sfeer. In aanvang wordt geworven voor een dienstverband van 1 jaar waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort.

Informatie
Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met een van de artsen-microbioloog : Karen Heemstra (T 06-33038990), Masja Leendertse (T 06-45456112), Martin Becker (T 06-20053733), Jos Kerremans (T 06-18438864) of Maurine Leversteijn-van Hall (T 06-29513781).

Sollicitatie
Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 25 februari 2021 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; https://msbalrijne.nl


CHEF DE CLINIQUE ARTS MICROBIOLOOG M/V (0,6-1,0 FTE)

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  specialisten.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 170 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer