Details

CHEF DE CLINIQUE PATHOLOGIE (0,8-1,0 fte) M/V

In verband met waarneming zoekt het MSB Alrijne voor de periode van 6 maanden een

CHEF DE CLINIQUE PATHOLOGIE M/V
(0,8-1.0 fte/4-5 dagen per week)

De afdeling Pathologie is gevestigd op de hoofdlocatie in Leiderdorp en bestaat momenteel uit drie pathologen en een chef de clinique, met ondersteuning van 23 laboratoriummedewerkers. De afdeling pathologie van het Alrijne kent een prettige werksfeer met een hechte groep medewerkers en beschikt over een goed geoutilleerd laboratorium met een gevarieerd aanbod aan diagnostiek. Elke patholoog neemt een of meerdere aandachtsgebieden voor zijn/haar rekening en er wordt samengewerkt met het LUMC in Leiden en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Wij zoeken

Een enthousiaste, communicatief vaardige en flexibele collega die de pathologie in de volle breedte wil uitoefenen. Binnen de vakgroep Pathologie van de Alrijne zorggroep wordt veel waarde gehecht aan plooibaarheid en collegialiteit. U voert uw onderzoek op efficiënte wijze uit en maakt daarbij gebruik van vrijwel alle moderne middelen die u in dit verband ter beschikking staan.

Wij bieden

Een plezierige werksfeer en een goed functionerend team. Salariëring op basis van de AMS.

Informatie

Wilt u meer weten over deze functie? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw drs. W.C.E. den Hartog, patholoog en vakgroep voorzitter, via tel.nr.071-5828282.

Sollicitatie

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 18 september 2020 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 170 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer