Details

UROLOOG M/V (0,7-1,0 FTE)

Het MSB Alrijne zoekt per 1 januari 2021 een

UROLOOG M/V (0,7-1,0 fte)

De vakgroep bestaat uit zes urologen, 1 chef de clinique, 2 anios, 1 anios/promovenda en een PA. De urologie wordt in een breed verband uitgeoefend op de hoofdlocatie in Leiderdorp. De locaties Leiden, Alphen a.d. Rijn en Sassenheim zijn poliklinische/dagbehandeling locaties. Speerpunten zijn de 2e lijns oncologie (nefrectomieën), het expertise steencentrum en de benigne prostaatchirurgie. Daarnaast is er een groot Bekkenbodemcentrum en een duidelijke plek voor de 2e lijns kinderurologie. We participeren in de opleiding van AIOS urologie van het LUMC.

Wij zoeken
Vanwege pensionering van een van de urologen een nieuwe collega die geïnteresseerd is in benigne prostaatchirurgie (TUEB). Interesse in andrologie/functionele urologie wordt op prijs gesteld.
Overleg is mogelijk over deelname binnen onze andere twee speerpunten: stenen en 2e lijns oncologie. In de vakgroep is de sfeer sterk teamgericht, open en is er aandacht voor werk-prive balans. Wij verwachten van de nieuwe collega dat hij/zij hier ook grote waarde aan hecht. Daarnaast staat de nieuwe collega open voor deelname aan onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Wij bieden
Toetreding tot de vakgroep en het Coöperatief MSB Alrijne. Er is een goodwillregeling.

Informatie
Will je meer weten over deze functie ? Dan kun je contact opnemen met drs. Frederieke Hollants, uroloog, via famhollants@alrijne.nl of via de polikliniek Urologie, tel.nr. 071-5828260.

Sollicitatie
Indien je interesse hebt in deze vacature dan kun je vóór 20 augustus 2020 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Meelopen en sollicitatiegesprekken zullen in de eerste weken van september plaatsvinden. De chef de clinique solliciteert mee voor deze functie. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kun je ook onze website raadplegen; https://msbalrijne.nl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 170 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer