Details

Het MSB ALRIJNE zoekt per 1 december 2020 een

ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST (0,8-1,0 FTE) M/V

Sinds 1 januari 2016 is de vakgroep Anesthesiologie gefuseerd uit de voormalige maatschappen Diaconessenhuis Leiden en Rijnland ziekenhuis Leiderdorp en bestaat uit 16 anesthesiologen werkzaam in de Alrijne Ziekenhuizen op de locaties Leiderdorp, Leiden en Alphen aan den Rijn. De vakgroep kenmerkt zich door een non-hiërarchische cultuur. Collegialiteit en solidariteit zijn belangrijke waarden. De vakgroep is ambitieus en is zowel binnen de eigen organisatie als op landelijk niveau actief op het gebied van management, bestuur en kwaliteit. Voor de vakgroep speelt opleiding en onderwijs een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk. Zo verzorgen wij het 2de jaar van de opleiding tot anesthesioloog voor het LUMC. Pijngeneeskunde is geconcentreerd op locatie Alphen aan den Rijn. Binnen het pijnbehandelcentrum van het Alrijne Ziekenhuis zijn 5 anesthesioloog-pijnspecialisten werkzaam. Het centrum heeft een supra regionale functie en biedt hoog complexe behandeltrajecten inclusief neuromodulatie, aangezichtspijn en oncologische pijnbestrijding.

Wij zoeken :

Per 1 december 2020 een anesthesioloog-pijnspecialist met goede persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden die het vak in volle breedte wil uitoefenen. Zowel jonge als meer ervaren anesthesioloog-pijnspecialisten worden van harte uitgenodigd om te reageren. Wij komen bij voorkeur in gesprek met enthousiaste en ambitieuze collega’s met interesse en/of ervaring in zowel complexe pijnbehandelingen als organisatorische en bestuurlijke functies.

Wij bieden :

Een deelgenootschap in een praktijk met een duidelijke structuur en een plezierige inspirerende werksfeer. Mogelijkheden tot subspecialisatie op zowel vakinhoudelijk, wetenschappelijk als management- en bestuurlijk terrein. Participatie in een medisch specialistische vervolgopleiding. Een lidmaatschap bij het Coöperatief MSB Alrijne. Er is een goodwillregeling.

Informatie en sollicitatie

Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met Raymond Jansen, anesthesioloog-pijnspecialist en vakgroepvoorzitter, of Michel Kruit, anesthesioloog, beiden bereikbaar via telefoonnummer 071 582 8282.

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 1 augustus 2020 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; www.msbalrijne.nl


ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST M/V (0,8-1,0 FTE)

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 170 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer