Details

OOGARTS M/V (0,7-0,8 FTE)

 

Afdelingsinformatie

De vakgroep Oogheelkunde binnen de Alrijne Zorggroep bestaat uit twaalf ambitieuze allround oogartsen, een AIOS en twee ANIOS die samen werken aan hoogwaardige patiëntenzorg. Wij werken op drie locaties; Leiderdorp, Leiden en Alphen aan den Rijn. De aandachtsgebieden zijn cataractchirurgie, premium lenzen, medische retina, ooglidchirurgie, glaucoom(chirurgie) en strabologie. In verband met uitbreiding zoeken wij een enthousiaste collega voor 0,7-0,8 fte.

De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid voor de perifere stage van de opleiding tot oogarts van het Leids Universitair Medisch Centrum en begeleidt tevens co-assistenten. Onze nieuwe poliklinieken zijn geoutilleerd met de modernste apparatuur; o.a. IOLmaster, achtersegment O.C.T., digitale fluorescentie-angiografie, digitalespleetlampcamera, A- en B-scan, pachymeter, Argon-, YAG-, en SLT-laser, endotheelcamera, corneatopograaf en Pentacam. Het patiëntvriendelijke en servicegerichte team bestaat verder uit TOA’s, orthoptisten, optometristen en medisch fotografen.

Wij zoeken

Een allround oogarts. Specialisatie op het gebied van cornea, uveitis en of neuro-ophthalmologie strekt tot aanbeveling. U bent professioneel, gewend hoge kwaliteit te leveren en u beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder zet u zich in voor de opleiding van AIOS en co-assistenten. Tevens wordt u geacht betrokken te zijn bij het functioneren van de vakgroep, en u ook in te spannen voor stafbrede zaken.

 

Wij bieden

Een lidmaatschap bij het MSB Alrijne voor 0,7-0,8 fte. Er is een goodwillregeling.

 

Informatie

Voor inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met collega oogartsen mevrouw drs. F.L.L. Berkhout, fllberkhout@alrijne.nl , mevrouw drs. E. Ganteris-Gerritsen, eganteris@alrijne.nl of de heer A.J.W. Raijmakers allen zijn bereikbaar via tel.nr. 071-5828282.

 

Sollicitatie

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl

pand Alrijne ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis Alphen aan den Rijn

pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiden
pand Alrijne ziekenhuis
Alrijne ziekenhuis Leiderdorp
 • Het MSB Alrijne staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg door de beste specialisten van de regio.
  specialisten.jpg
 • Wij hebben de ambities die bij een jong bedrijf hand in hand gaan: service, snelheid, kwaliteit en veiligheid.
  ogen.jpg
 • Patiëntenzorg is geen exacte wetenschap, maar wij proberen wel het optimum voor onze patiënten te bereiken.
  frederieke.jpg
 • Kwaliteit, samenwerking en transparantie: daar staan wij voor!
  abraham-nijenhuis.jpg

Vakgroepen

In de drie Alrijne ziekenhuislocaties werken ongeveer ± 3800 medewerkers en 240 medisch specialisten, waarvan ± 170 medisch specialisten lid zijn van het MSB Alrijne.
Lees meer